logo pappaombudsmannen

Rådgivning
per telefon

Ring eller mejla mig så bokar vi en tid. Rådgivningen kostar 900 kr för en timme och betalas i förväg. Du swishar till 1231006865 eller sätter in beloppet på plusgiro 305113-3. Glöm inte att skriva ditt namn i meddelanderaden.
 
Många förlorar tvisten om sina barn för att de har valt fel strategi. Är man förberedd kan man lättare bemöta mamman. En timmes rådgivning kan bespara dig både utgifter och lidande.
 
Du ger mig bakgrunden och frågeställningen, jag guidar dig i vilka möjligheter du har och vad jag utifrån min erfarenhet råder dig att göra. Sedan 2007 har jag varit juridiskt ombud för hundratals pappor i tingsrätter runt om i landet. I de allra flesta fall har jag hjälpt dem att få betydligt större del i sina barns liv.

Du sviker barnet om du inte tar strid

Felet många pappor gör är att de låter mamman styra vid separationen. För att barnet ska få lugn och ro låter de henne ta barnet och tror att det ska ordna sig så småningom. Istället bör pappan ta omedelbar strid. Barn tar mindre skada av en tillfällig, uppslitande vårdnadstvist än av att kanske för alltid mista sin pappa.
 
Om du tvingas gå till domstol kan jag lotsa dig så att du får bästa tänkbara advokathjälp.